Tablelands

I know, har inte hänt så mycket här men har inte haft tid helt enkelt. I torsdags åkte vi till tablelands som är ett regnskogområde med massa vattenfall. Vi åkte med "Uncle Brian" vilket man kan säga var en riktig upplevelse. Vi var 20 backpackers i en liten buss tillsammans med cousin Brad vår galna guide. Första stoppet vandrade vi runt lite i regnskogen( äldsta i världen) sedan begav vi oss till en fors där man kunde åka kana ner från klipporna, riktigt kul! Vi fortsatte till ett jättefint vattenfall oh spanade sedan in Platypus ( ser ut som en bäver med anknäpp finns bara här i Australien) och vi hade tur att få se en i en liten bäck. Bussresan mellan destinationerna var helt galen, vi körde karaoke, förde en ring på en tändsticka i munnen runt alla i bussen, Brad berättade sjuka historier och vi körde runt på ett antal trottoarer, hundra olika u svängar och runt i rondeller. På vägen hem hade vi även dans battle, som sagt en aning annorlunda och galen dag.
 
Helgen har till mesta del handlat om fest och sena nätter. Förhoppningsvis har vi dansat bort några kalorier för mycket dans blev det på Gilligans. Idag tog Malin flyget till Byron Bay och jag har fördrivit dagen med att handla mat och köpt billiga frukter på en marknad tillsammans med gotlandsbrudarna.
 
På onsdag bär det av upp till Cape Tribulation tillsammans med gotlänningarna för att spendera 2 dagar och 1 natt. Förhoppningsvis visar sig solen lite mer då det varit ganska så molnigt de senaste dagarna. Men varmt och kvavt är det ändå med dryga 30 grader.  
 
 
ner för fors
 
 
 
Mina fina gotlänningar!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0