Good vibrations

Musik kan få en dag att bli bättre.
Musik kan peppa.
Musik kan lugna.
Musik kan göra att känslorna kommer fram.
Musik kan ta en tillbaka till ett speciellt minne.

Musik!

Where the wind blows

De kommande månaderna verkar bli mer klara. Det ska bli bra.
Nu jädrans ska det tränas!

Under the surface

Denna tjej gjorde verkligen min dag lite ljusare! Du är allt bra du <3 Linköping är en underbar stad och resten ska väl lösa sig.

Vi fick alla i alla fall ett gott skratt!

Milstolpe

Jag har nu sprungit min första mil någonsin! Igår tog jag och ellinor på oss löpskorna och sprang å-varvet. Kändes mycket bra, såklart kan man kapa lite på tiden. Men stolt över mig själv och att nu veta att jag orkar. En månad kvar till Lidingö loppet, några fler mil i benen och jag är redo!

Somewhere beyond the sea

Start where you are. Use what you have. Do what you can.

Vykort från en annan stad

Helgen spenderades i fina Göteborg. Vi åt fint på fiskekrogen på torsdagskvällen, godaste jag ätit i fiskväg!

Fredagen levererade regn, kusinträff och ytterst lite shopping. Lördagen blev desto bättre med sol, häng i Haga och på kvällen Pink Floyd på Ullevi. Det var en häftig konsert och lika roande att se alla gungande Farbröder i takt med musiken.

Blir som alltid lika sugen att flytta till denna mysiga stad varje gång jag besökt den, kanske får ta och göra det till verklighet?

Efter att ha blivit underhålla av sommarens sista sommar i P1 av sköna Mando Diao och tagit en sväng förbi Linköping är jag nu åter på hemmaplan.Tillbaka till träning och så småningom rutiner.

Tjejklassikern

Efter jag kom hem från USA bestämde jag mig. Jag ska göra tjejklassikern! Först ut blir att springa milen på Lidingö i september. Träningen är i full gång och jag är motiverad!

För många är milen inte något speciellt. För mig är det en rejäl utmaning. Löpning har aldrig varit en favorit, tråkigt och bara jobbigt. Men efter de senaste två veckorna är jag förvånad över vad jag orkar. Detta ska gå! Från att startat på noll springer jag nu 5km i vilsta med lätta steg. Sakta med säkert närmar jag mig målet. Så skönt att ha kommit igång med träningen igen!!

Med hjälp av denna brud, puschar vi varandra till max! We can do this!!!

Flashback

" In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly
and dream of Para-para-paradise" 
God natt.
 

 

Sol vind och vatten

Sommar Sverige är oslagbart!

Look into my eyes

We both now the truth

Ni

Ville bara säga att ni är bäst fina ni!

 

RSS 2.0