COLDPLAY


Vad ska man säga, hade en grymt bra kväll igår tillsammans med Coldplay och 33 000 andra. Grym stämmning, bra platser nära scenen, perfekt sällskap och bästa bandet, Kvällen hade ALLT!! Bilderna får tala för sig själva.
 

Lovisa och jag i kön
 
Taggade

Alla fick armband som sedan lyste. Cool effekt!

Marina and the dimonds var ett av förbanden

Hurts like heaven

In my Place

Älskade Chris Martin
 

BÄÄÄSSST!!
 

--



Green eyes

Och så var denna vecka slut. Lämnade in min Iphone i onsdags då låsknappen ej funkar, inte alls abstinens.. Förstår inte att man kan vara så beronde av en sådan manick, men livet blir lite jobbigare nu under närmsta veckan. Helgen har förövrigt varit bra, blev 20 års firande för bästa Louise igår, dock slutade min kväll ganska tidigt då jag skulle upp och jobba idag. Har även varit inhoppare som simtränare idag för min gamla grupp, så kul att träffa alla kids igen! Kommer sakna dem när jag åker iväg! Men blir två träningar till innan jag säger tack och hej till dem! Efter det drog jag till västerås, köpte en kamera till resan. Blev ingen systemkamera som jag funderat på först då den blir lite stor och med tankte på att jag kommer flänga runt mycket så tänkte jag på stöldrisken. Blev en Lumix TZ30 istället, som ska vara bäst i test. Stannade sedan till på Ikea för söndagsmiddag, alltid lika gott!
 
Ser fram emot kommande vecka, blir en hel del jobb men ska hinna med lite roligt där emellan. Coldplay på torsdag, jag längtar!
 

4 weeks and I'm gone

Om exakt 1 månad reser jag till Australien!! Helt sjukt va tiden går fort, tyckte nyss det var 4 månader kvar.
1 månad eller 4 veckor, 28 dagar, 730 timmar, 43 829 minuter eller 2 626 743 sekunder, en tolkningsfråga helt enkelt. Men snart bär det av, mot Sydney och försommarvärmen!
 

Kräftskiva

Blev en lyckad kväll igår med ett skönt gäng på Jennifers sommarställe. Det åts kräftor, dracks snaps, lektes lekar och badades. Kom på att det nog var sista gången på länge innan jag träffar några av dessa fina människor igen...
 
...
 
Gillar er!
 
Kräftmänniskor <3
 
<3
 

Come let's pray for the weekend babe

Äntligen helg! vilket betyder att jag har två dagar ledigt, så skööönt! Denna vecka har inte varit att leka med, hektisk som tusan men nu är den som sagt över! Efter att ha kört ett hårt pass på gymmet efter jobbet är jag värd en lugn och skön kväll med film och onyttigheter. Imorgon däremot vankas det kräftskiva för hela slanten, ser verkligen fram emot det! Vi ska ut på landet till en vän och äta, dricka, leka lekar och bara umgås, kan inte bli annat än bra tror jag! Nu ska jag iväg till västerås en stund för att se brorsans nya lägenhet! Hej Hopp.
 
Föresten måste berätta roligaste igår. Var och städade på min pappas jobb som jag gör ibland. Det visade sig att hans sista patient var en tjej som bott i Australien i ett år och desutom har en pojkvän som kommer därifrån! Hon var hur trevlig som helst och sade att hon kunde kontakta sina gamla jobb, två fin restauranger i Sydney, och kanske fixa så jag kan få provjobba där. Hur bra är inte det!! Hennes kille kanske också kunde hjälpa mig! Vi ska iallafall hålla kontakten så får vi se. Men hur ofta händer det liksom.Gjorde helt klart min dag!

A ticket to freedom

Detta blå häfte hittade jag i brevlådan igår! Och vad innehåll det, jo mina flygbiljetter!!!! Nu är det verkligen nära,34 dagar för att vara exakt! Förstår nog inte riktigt att detta är sant, vilket jag nog inte kommer göra förrän jag väl sitter på planet. Men längtar sjukt mycket!!! Samtidigt som det ibland kan knipa till i magen på mig eftersom jag åker själv, har 4 nätter som jag vet vad jag ska bo sen har jag ingen aning vart jag tar vägen. Men det är också just det som är grejen med allt detta, att förverkliga min dröm, träffa nya människor och bara LEVA!

41

 
 
 
   
 
 

Check

 Har börjat beta av min checklista så smått för min resa.
 
Visum, check
Backpack, check
Packpåsar, check
Adapter, check
Int. Körkort, check
 
Tog även min första spruta mot hepatit A och B igår och ska betala slutsumman för hela resan dag tänkte jag. Återstår en del grejer till, måste köpa en ny bra kamera och lite annat smått och gott. Men snart är jag ready to go!! Bara 42 dagar kvar, förstår inte var tiden tar vägen. 
 
 

Feels like home

Haft en mysig helg i Gbg! Ätit gott, kollat nya batman(!) och bara umgåtts! Är totalt förälskad i denna stad, den har allt, shopping, mysiga fik, avslappnade människor och vatten runt hörnet. Blir bara mer och mer sugen på att flytta dit! Fick även med mig en del hem, det gillas.

On the road

Påväg mot en helg i Göteborg! Skönt att komma bort en stund och se något annat, shoppa lite, fika lite och bara strosa runt längs Göteborgs mysiga gator.

RSS 2.0