The world in one room

En av de roligaste grejerna med den här resan är alla människor man möter på vägen. Speciellt när man bor på hostel så möter man alla möjliga sorters människor och man lär sig något nytt varje dag. Vi bodde t.ex med en kille från Australien i Rotaroa som jobbade som miltär och som jobbat i Afganistan, intressant att höra om hans upplevelser. Man får många resetips om vad man kan se och göra.Hela världen kan verkligen vara representerad ibland! Men det är tyskar och britter som dominerar.
 
Nu bor vi med två svenska tjejer som är hur trevliga som helst! blir utgång med dem imorgon! Sen bor det även en fransk tant med oss, ja tant, hon är runt 50 års åldern och reser runt ensam med kiwi bussen.Men hon verkar trevlig men något felplacerad då 99% av alla på bussen är 20-25 år.
 
Men det är inte bara en dans på rosor, det kan vara väldigt jobbigt ibland att dela rum med 8 andra. Någon som snarkar,fiser eller smackar hör till vanligheterna...Om man har toa på rummet( vilket vi haft de senaste gångerna) hör alla när någon kissar då dörren är papperstunn. Det går aldrig att vara ensam och man är alltid lite orolig över sina värdegrejer. Men allt detta är väl också tjusningen med hostellivet .Men det ska bli skönt att efter dessa månader sova i sin säng och kunna stänga dörren om sig och vara för sig själv.  
 
 
Vårt rum i rotaroa
vårt rum nu


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0