Down the hills

Sista kvällen i Taupo bjöds på utgång! Blev en bra kväll men dock inte så bra dagen efter...Påväg till river valley stannade vi vid en vulkan för att promenera en timme. Blir tagen varje gång av naturen här, helt otroligt fint! Här är även en del av sagan om ringen inspelad(mount doome), plus på det såklart. Kom på mig själv att nynna på låtarna från filmen när man gick där på slätterna.

Efter en timmes bussresa kom vi till den fina lilla platsen river valley. Synd att säga att det var en by då det bara var farmer och vårt hostel som var som en scoutstuga aktig typ a la kollo känsla.Men det var otroligt vackert precis vid floden. Det är inte varje dag man har ett vattenfall utanför sitt fönster heller. Vi spelade lite volleyboll, sverige-storbritanien. Sen blev det nudlar, kortspel och sen bums i säng för att försöka sova igen de förlorade timmarna från natten innan.

Imorse gick jag, tillsammans med de andra två svenska tjejerna vi träffat på resan, upp för att sedan åka en bit bort för att rida!! Helt annurlunda från vad jag är van vid då det var västenridning, vilket betyder att hästarna inte har något bett och man ska bra hålla i tyglarna(repet) med en hand. Tog ett tag att komma på finessen men det var kul! Vi red genom fårhagar, upp och ner på alla kullar.Man blir verkligen ett med nauren på ett annat sätt när man sitter på hästryggen!

Efter en 5 timmars bussresa(suck) så är vi nu i huvudstaden. Har inte sett så mycket av den än men det ligger precis vid vattnet så det såg jättemysigt ut när vi åkte igenom med bussen!Nu sitter vi och ska äta lite frukost,brunsch på hostlet innan vi får checka in igen på ett nytt rum. Lite segt då vi måste vänta till klockan 1(2 timmar kvar) men så är det, sen får vi se om vi bara går runt på stan och kollar läget .Imorgon väntar ett besök på The Weta Cave som är filmstudion där de spelat in scener från The hobbit, sagan om ringen, avatar m.m

 
 
 
 
Från hostelrummet
 
Honey
 
The crew
Var tvugnen att stoppa för alla får påvägen.
Infart till Wellington
 
 
Rio


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0