Costume party

Igår åkte vi till lake mahinapua. På bussen fick vi reda på att vi skulle ha maskerad fest och temat för kvällen var " något som börjar på P".Vi stannade på vägen så att alla kunde införkaffa sig det man behövde till sin utstyrsel och stannade sedan på ett litet hostel precis vid vägkanten. Det var väl inte så mycket för världen, barack byggnader och sängar som man sjönk in i men stämningen gick inte att klaga på. Det är tydligen tradition att ha maskerad på detta ställe och det är bara vi på bussen som bor där. Såklart var det tävling för bästa utklädnad, där priset var en gratis canyon swing ( typ bungy jump)
 
Vi gick till sjön och badade, åt middag och började förbereda oss för kvällen. Jag bestämde mig för att representera Sverige och vara Pippi långstump, så det var bara att köpa ståltråd och färgglada stumpor. Det blev en jättekul kväll med pappegojor, plastpåsar,prinsessa,prostituerad osv.Alla är väl lite halv sega idag dock. 
 
Nu har vi kommit till Franz josef där vi ska bo i 2 nätter. Byn omsluts av berg och glaciär och det ser nästan ut som allt är en kuliss, magiskt! sevärdigheten här är såklart själva glaciären. Tyvärr har den brakat sönder i basen så man måste åka helikopter upp för att kunna komma till den. Det gör att priset för kalaset blev dubbelt så dyrt än vad vi trott( var redan dyrt) så vi har bestämt oss för att skippa det och vandra runt imorgon istället. Nu ska jag väcka de andra som somnat, dags att laga middag!
 
 
Poor och present
Present and pippi
 
 
Prostitude and prinsess( the winner)
 
 Franz josef
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0