Christmas feeling?

Känns så skönt att ha kommit igång med träningen. Har sprungit de senaste tre dagarna och sen kört styrka efter det. Det har faktiskt känts riktigt skönt att springa, gillar vanligtvis inte löpning så mycket men det har som sagt varit skönt! I förrgår sprang jag 3 varv runt banan, idag blev det 2,5 varv och sen powerwalk 2 varv. Var lite segt idag men med swedish house mafias greyhound i lurarna så går det inte att stanna! De ska förövrigt spela här i Australien, Sydney, 2 februari. Hade verkligen velat gå men biljetterna tog såklart slut direkt.
 
Senaste dagarna har som sagt varit ganska lugna, men vi har hunnit med en hel del. Städat hela stallet, huset och bilen, solat på stranden, tränat och bara tagit de lugntt!Imorgon är det back to work igen, får se hur alla hästarna kommer vara efter 3 dagars vila, kan bli intressant.
 
Smooth 91,5 är inställd på radion och spelar julmusik. Känns en aning konstigt då det är ca 23 grader varmt och strålande sol utanför fönstret, men vad gör det, jul som jul! Nej nu är det dags att sätta igång med middag. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0