8 november

Jaha lunch break igen. Jobbat på hela morgonen och för en stund sedan åkte Bryce och Ann iväg på tävling då Larry och Olly ska racea! Var sjukt trött imorse när klockan ringde 04.50. Hade ingen lust alls att gå upp, ville inget hellre än att fortsätta sova i den varma sängen. Men har inte så mycket till val så var bara att pallra sig upp och börja jobba! Har varit en varm dag, fast det skiftar väldigt snabbt från strålande sol till moln och vind.
 
Igår sade Bryce att vi inte behövde laga middag utan vi skulle åka iväg och äta. Som alltid så vet man inte riktigt var man hamnar utan det visar sig när man väl är framme. Denna gång var vi bjudna på middag hos ägarna till två av hästarna. Ett äldre par i 60 års åldern, riktigt mysiga! De bor i ett av de finaste kvarteren i Geelong och hade ett stort hus med massor av fina rosor i en alé till husdörren. Riktigt fint och lyxigt hus. Var inte alls vad jag eller vi väntade oss när vi klev in i bilen. Vi bjöds på stek, potatis och brunsås och till efterrätt blev det tårta! Deras son och tjej kom även förbi och åt då de bor tvärs över gatan. Blev såklart en hel del snack om hästar under middagen. Det är riktigt kul att få möjligheten att träffa riktiga australienare och se hur de lever. Vi har nu hunnit besöka hus med väldigt olika standard , men familjerna är desamma, lika gästfria och trevliga!
 
Nu blir det att fortsätta relaxa lite innan det är dags för powerwalk runt galoppspåret och sen är det tid för hästarna att få lite mat.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0