Exhausted

Gårdagen var ganska så hektisk minst sagt. Två tävlingar på två olika ställen.Vi gick upp halv 5 för att hinna. Ann och Jenny åkte med två hästar, Joseph och Nero, till ena stället på morgonen. Vi andra var kvar här och fortsätte att arbeta tills att Bryce åkte med två andra hästar,Larry och Sam till det andra stället .Men vi hann se Nero och Joseph raca innan han åkte. Båda vann!!!! riktigt kul och en bra start på dagen! Man känner sig lite stolt när man ser hästarna på TV.
 
Vid klockan 2 gjorde vi iordning hästarna för Bryce och sen vid 3 tiden åkte han iväg. Sen klockan fyra så fodrade vi hästarna som var kvar, jag och den nya svenska tjejen Malin. Vi nästan sprang runt med maten för att hinna för klockan 5skulle vi bli upphämtade av Peter för att hänga med och se Larry och Sam när de skulle tävla. Innan dess kom jenny tillbaka med de andra hästarna, ut med dem i hagen och sen in i bilen till tävlingen. Blev riktigt stressigt där ett tag. Men väl i bilen kunde vi pusta ut. Vi åkte till Melborune där racet var. Kul att se allt som vanligt, riktigt spännande. Gick ganska bra för hästarna, de vann inte men kom trea och Sam gick de inte jättebra för. Vi var hemma igen vid 11, helt slutkörd.
 
Idag gick vi upp halv 7. Eftersom det var så många som tävlade igår så var det inte jättemånga hästar som skulle ridas vilket gjorde förmiddagen ganska lätt. Ett plus också när vi nu är en till! Peter var också här och hjälpte till vilket gjorde att det gick ännu fortare. Det jobbiga med dagen var faktiskt att det var så varmt. Låter väl lite, att klaga på värmen, när alla hemma i Sverige huttrar i kylan och säkert vill byta med mig. Men det är inte kul att jobba när det är 37 grader varmt och stekande sol. När vi kom in i huset igen var jag nästan svimmfärdig av utmattning så blev en powernap och hinka i sig vatten sen mådde jag bätte igen!
Imorgon är jag och Malin lediga, ska bli så fruktansvärt skönt att sova ut imorgon efter denna veckan, som nog varit den tuffaste sen jag kom. Har inga planer för imorgon så får se vad vi gör, om vi gör något
 
.
Larry och Ann
VIP området. Vi hade tur att komma in med Bryce trots att vi inte hade racinglegitimation
 
  Sam och Jenny
 
 
 
 
 
  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0