Lidingö tjejlopp 2013

I made it!

Jag tog mig runt Lidingös tjejmil på 1 timme och 4 minuter. Det var en sjukt jobbig mil med backe efter backe. Men jag tog mig runt och på en helt okej tid. Det var en riktigt kul upplevelse då det är mitt första lopp någonsin, riktigt härlig stämning med taggade människor!

Tack pappa och David för supportern längs upploppet. Tack Catrin för sällskapet, bra kämpat! Och tack Ellinor, min bästa tränings kompis, utan dig hade jag inte varit där jag är nu!

Nu är det bara att träna vidare för att ta sig an nästa delmål: tjejvasan i februari!

1 year ago

För exakt ett år sedan steg jag på planet mot ett nytt äventyr. Det skulle bli det bästa äventyr hittills i mitt liv.

Jag är så otroligt glad att jag tog chansen och förverkligade min dröm. Alla nya människor, platser och erfarenheter jag fick. Australien, du är saknad!!

Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge jag kommer tillbaka!

Carry your world

Sitter här och drömmer mig bort till andra sidan jorden. Australien.Tre månader sedan jag kom hem. Om en vecka är det exakt ett år sedan jag åkte. Nu finns bara minnen och foton kvar. Underbara tid!
 
 
 
 
 

Harder Better Faster Stronger

Idag har varit en bra dag. Lunch med fina Viktoria. Milen sprungen.Kändes otroligt bra! Har aldrig känt så förut och trodde väl aldrig att jag skulle uppleva det heller. Men kändes som jag kunde springa hur långt som helst utan riktig ansträngning. Underbar känsla!

Dagen avslutades med våffelmys hos frugan. Grymt gott. Kollade igenom gamla bilder och skrattade åt våra bravader. Helt enkelt en bra dag!

RSS 2.0